fredag 18 juni 2010

Tiden ...

TJAAA!!
 Har inte skrivit på ett tag för har inte haft något inter -.- Är i Karlstad men ska åka hem idag,. Annars har de väl inte hänt så mycket, Jennifer bor hos mig <3. Har fetstat med Fannie min kusin och alla andra som va där, fett med roligt va de, Måste görast om! 
Saknar familjen i sjuntorp som fan!... Ska nog åka dit idag tror ja :D Eftersom Jennifer ska ha min lägenhet idag för hennes Darliiiing kommer dit idag ;). Pössen på dom ;D.
Men ska nog ta en snabb titt i stan innan ja åker till sjuntorp, Ska se om de finns något folk ute, De brukar de ju göra men man vet aldrig ;). Kanske ska flytta till Kinna med familjen i Sjuntorp. Ska dit med Nadja *mamman i familjen* nästa vecka och kolla på lägenheten och hälsa på mommo mofa & Tobias, De kommer bli riktigt roligt. Nu ska de blonda håret bort oxå, ska färga de svart och sen sätta i en hårförlängning x) . Sen ska jag nog köpa en ny bräda.. De måste man ju bara ha nu när sommaren är på gång.

Kärleken -.-
Du vet att ja tycker om dig, men ja vet inte alls, förlåt om ja inte är glad hela tiden,Men ja kan inte vara de.. Inte efter allt som har hänt, Men de ja blir mest ledsen över är att du inte svara längre på mina sms, vet att du har lumpen, Men du brukar alltid skriva till mig eller ringa mig, Men inte nu längre.. vetefan asså om de är någon ide att fortsätta då ... Vill ju inte att de ska sluta så här, Visst vi är bara vänner de vet ja. Men vi skulle ju försöka. Aja snart vetefan längre asså, inte om du inte hör av dig, ja tänker inte sitta och vänta och snart kanske ja flyttar  Man får låta tiden bestämma .. 



// Svensson