onsdag 21 juli 2010

ojjfan

Hejsan.
Ska snart ut till stan och shoppa lite, Ska kolla om ja hittar en klänning, Ohh ja vet va ni tänker, ja brukar inte ha på mig sånt, men tänkte kanske göra en liten förändring, Nu ska jag jennifer svensson bli en flicka ;D Haha ska se om de går iaf. annars har de varit ganska bra iaf,Men har varit väldigt trött som fan -.- så har sovit ganska mycket .. Gårdagen va jag i sjuntorp med mina söta små saker, Amanda R & Natalie A, Skulle dock bada med de va för kallt för mig knä :'(  .. Sen så åkte vi till fotbollsplanen där vi träffade Jack & Tobbe mfl. Sen gick ja och Amanda till min pappas grav satt där och tjöta lite med pappsen. Sen så tog ja bussen hem till min mamma, som har varit i norge, Så nu är jag hos mamma :) .
Försöker även få tag i min kära stora syster som inte vill svara för hon ligger antagligen och SOVER! Det kanske slutar med att ja får gå hem till henne och våldgästa henne och hennes lägenhet ;).

Kärleken
Saknar dig så mycket älskling, Nu får du ta och komma hem ..
Kunde inte sova utan dig inatt, Det va så tomt utan dig här -.-
Hoppas du vet att ja tänker på dig<3
Jag trodde aldrig att en människa kunde förändras så mycket, Men du gjorde det & de är ja stolt över, För nu är du inte som förr, Du visar mig riktig kärlek och du behandlar mig som en prinsessa!
Emil <3

torsdag 15 juli 2010

uhu

Shaa! Har inte skrivit här på länge har haft ganska mycket just nu ..
saknar snuttan Jennifer jätte mycket.. Sitter hemma hos Emil(L) Ska snart iväg och hämta en jacka som Hjärtat har beställt, Så ja får hämta den :P. Annaras har de väl inte hänt så mycket, Nadja och hennes underbara familj har fått lägenheten i Kinna så jag vet inte än om ja ska flytta med eller inte, Men de märker vi väl :P
Kanske ska träffa Polly senare och dricka lite med henne innan hon ska ut och festa, Eller så blir de bara massa mys med Emil (: .
Messa elr ring om de är något, har mitt gamla nummer igen ;D 






Kyss Svensson ;D