söndag 20 mars 2011

Pappa!

För varje dag som går så blir jag mer och mer hjälplös, Vem ska jag ringa när jag mår dåligt, vem ska jag nu sitta hemma med en vanlig kväll och äta godis?. Är de såna saker som jag aldrig kommer få svar på?. jag vet vart jag ska gå med mina ben viker sig bara... Jag är glad att jag har en sån underbar pojkvän som stöttar mig till hundra, Vem fanns för mig när jag läsa allt i pärmen om inte han...
Jag ska egentligen vara glad för livet som jag fått, men de finns ett tom rum som aldrig kommer att läka, Jag frågar mig dagligen varför just du och varför just nu?.
Jag talar nog för många om jag säger att du är älskad & saknad,. 
Det känns som alla har glömt bort dig, för det är aldrig någon som pratar om dig längre, jag kollar upp vare kväll på himmelen men jag ser dig aldrig, varför kan jag inte bara få se dig igen, Se dig le och skratta åt dina dåliga skämt som du drog?!.
Du var den jag ringde till när allt va som värst, Du förstod mig när jag fick mina panik attacker, Men vem ska hålla om mig så nu igen om inte du kan göra det pappa?!.
jag trodde aldrig något sånt hör kunde hända förutom på film?, Hela jag är ett STORT frågetecken !!?
Pinsamt va? jag försöker fortfarande ringa på din mobil, fråga när vi ska ses och äta kina mat som vi gjorde rätt ofta..
Sitter här och alla tankar bara flyger omkring,. Jag vet att jag har sårat dig och vi har bråkat men det är nu jag verkligen ångrar det, För det är nu det är försent att säga " förlåt pappa "...
Du va så älskad av många varför måste detta hemska hända just dig av alla människor på denna jord?!.
Jag har så många frågor som jag aldrig kommer få svar på, Ska jag bara sitta är i min egna bubbla och flumma med alla tankar jag har om dig?.
Eller hur ska jag göra !?..
Vill bara ha svar från dig vilket jag aldrig kommer att få va pappa?, Jag ber för dig varje kväll att du ska hitta hem igen, att du ska komma in genom dörren med pizza i handen som du gjorde, eller säga att nu åker vi till farmor en stund... Jag ser upp till min Farmor hon är den starkaste jag känner!
Att hon har klarat av allt detta, att förlora så många under en sån kort tid, det hade jag aldrig stått ut med..
Farfar 1 Farfar 2 & nu min pappa hennes son, Det är obeskrivligt!!!!
Pappa du lever genom mig jag känner din närhet med jag kan inte röra dig eller se dig.
Jag älskar dig pappa!

lördag 19 mars 2011

Nu var de gjort!

Då har man gjort de, Efter snart 2 år har jag tatt mig mod till att hämta allt som hade med pappa att göra, Jag vågade slå upp pärmen och se allt, Detta gör mig mer förbannad på det aset! Du kan man misshandla en person så grovt mycket?. Det är då de värsta jag har sett,.
Och allt som stod på alla papper det blev bara så konstig,.
Att se på dom bilderna de gjorde mig på ett sätt starkare som person för nu vet jag allt som hände med pappa och har jag sett allt!
Jag är ledsen & förbannat men ändå lättad på något sätt, låter som jag vore störd eller något...
Men jag vet att en vacker dag kommer hämnden tillbaka till dig din fula Idiot! Inte för att jag ska göra något fast jag vill så vet jag att jag inte kommer göra något.. 
För jag kommer leva mitt liv för mig & Pappa!