måndag 25 juli 2011

Tisdag den 26 juli - 00:09

Pappa jag saknar dig så otroligt mycket, 
Du va min bästa vän min glädje & styrka men vart är det nu & vart är du nu ?!
Det finns ingen som kan svara mig på det, Det gör mig så arg & ledsen så jag vet inte snart vart jag ska gå, vilken väg jag ska välja, du hjälpte mig alltid på rätt väg om jag hade  trampat fel, Men vem ska nu göra det när du inte finns längre i livet!?
VEM SKA GÖRA DET!!!!!!! :@
Det finns ingen som kan göra det, egentligen ska jag inte klaga jag har en underbar pojkvän men det saknas något och det är dig jag saknar pappa,. Tycker att du ska komma hem nu du har varit borta för länge & det finns många fler som tycker som jag. Jag kan tyvärr inte visa vägen hem men jag vet att du hittar den om du verkligen bara vill, men det kanske bara är drömmar som aldrig blir verkliga !? 
Men det är väl bara att fortsätta att hoppas på att du någon dag kommer hem att du står vid dörren, Eller sitter ute på tarppen & röker och kollar i v75 pappret som du brukade göra..
men dte har gått en tid nu & du har inte kommit hem än, Det känns som alla har glömt dig, Ingen pratar om dig längre eller något sånt.
Det gör mig ledsen, Hur kan man glömma en sån vacker person som dig pappa?!. Vem fan ska jag prata med när jag känner att jag vill prata om dig?!. 
Jag kommer ALDRIG glömma dig Pappsen,
du är min pappa min Älskade Pappa!<3
Hoppas vi ses snart igen Pappa!

lördag 23 juli 2011

Jag fick låna en ängel ♥

Pappa snälla kom hem! :'(
Det finns så mycket man vill säga men orden räcker inte till,
Va hos dig går och kollade det känns fortfarande så himla fel att ditt namn står där.
Allt känns så otroligt fel!
Jag älskar dig Pappa!
" himlen har fått en ängel så god, en ängel som sprider glädje och skratt.
En tomhet så stor, finns inom oss. För tidigt du lämnat vår jord.
Så många frågor vi bär inom oss, frågor som aldrig ger oss svar.
Smärtan och sorgen har växt sig så stark men glada minnen vi har.
Nu är du en ängel på en stjärna,
 en stjärna så stark och klar.
 Du är ljuset inom oss som för evigt stannar kvar.
 Varför? "
 

19610414-20091024
 ♥

tisdag 19 juli 2011

;)

Tankar

Så mycket ord som snurrar runt inom mig, Så många frågor man vill ha ett svar på men som man aldrig får. Så egentligen varför tänka dom?, Jag vill inte tänka på frågorna som finns inom mig hela tiden, när jag somnar & när jag vaknar, jag vill inte känna dom mer, För jag vet att jag aldrig kommer få ett svar på dom! Men det är väl så det är när man lever som man gör, Men den största frågan är ju om man kommer se dig igen eller om du är borta för alltid?! Det finns ingen som kan ge mig ett vettigt svar på det, för dom som lever vet det inte ens själva. Så man får väl ta det som de kommer antagligen då, Men orkar man vänta bara för att se om man kommer se dig igen eller om allt bara blir svart&kallt?!
den frågan äter upp mig innefrån...

Skitsnack

Att folk orkar gå runt & snacka skit? jag förstår inte det roliga i det?, Om man inte tycker så bra om en person eller man har något otalt med henne/han varför inte säga de till den personen istället för att springa runt och snacka skit?!. och folk som snackar om mig, det är ju bara roligt igentligen att lyssna på, folk vet tydligen mer om mig än vad jag själv gör, Tycker de är lite små roligt,.


Kysshaj!